inline

Aquest taller es construeix amb la intenció d’acostar algunes de les tècniques de recerca pròpies de l’antropologia als i les estudiants d’educació secundària o batxillerat. En cinc sessions i a través de dinàmiques i grups de treball, es busca oferir eines conceptuals i metodològiques que puguin servir-los a l’hora d’engegar i desenvolupar les seves treballs de recerca.

En les diferents sessions ens apropem a la definició d’antropologia i alguns dels seus conceptes claus, amb l’ajuda d’un joc visual. Intentem respondre a algunes preguntes sobre l’observació a través d’una aproximació pràctica a aquesta tècnica, introduïm l’etnografia virtual com a metodologia antropològica reflexionant sobre la interacció social que es produeix a Internet i profunditzem en l’entrevista com a tècnica d’investigació social, realitzant entrevistes a partir de fotografies pròpies de viatges.

Finalitzem el taller amb una recopilació de les sessions anteriors en conjunt a través d’un debat i una posada en comú d’idees i reflexions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *